Mladá Boleslav: V Dukelské ulici bude v neděli 12. srpna obří vodní skluzavka

06.08.2018 10:48

Město připravilo pro své obyvatele na neděli 12. srpna atrakci, která tu ještě nebyla – tři sta metrů dlouhou vodní skluzavku v Dukelské ulici. Bude umístěna u Domu kultury a povede po ulici směrem ke křižovatce s Laurinovou ulicí.

Mladá Boleslav: V Dukelské ulici bude v neděli 12. srpna obří vodní skluzavka
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Atrakce samotná i doprovodný program zde budou k dispozici od 14 do 20 hodin. Samozřejmě je nutné kvůli takové akci i dopravní omezení. V neděli 12. srpna v době od 6:00 do 23:30 bude úplná uzavírka provozu v Dukelské ulici od Dmu kultury po odbočku k MŠ Laurinka, dále v Šmilovského ulici mezi ulicemi Blahoslavova a Husova a v Husově ulici mezi ulicemi Dukelská a Šmilovského. Uzavřeno bude v té době i parkoviště u Domu kultury.

Při této zábavné a lehce adrenalinové akci budou zajištěna veškerá bezpečnostní včetně přítomnosti zdravotníků. Jízda na skluzavce je zadarmo.

Zázemí bude v Domě kultury

Z bezpečnostních důvodů je ovšem vstup na atrakci umožněn až dětem od šesti let, děti do 10 let si jízdu mohou užít pouze v doprovodu rodičů, starší děti do 15 let pak budou potřebovat písemný souhlas rodičů, ale jet mohou samy. To vše se ale dozvíte u registračního stánku, kde se také budou rozdávat pásky na ruku podle věku.

Celá akce bude mít zázemí v Domě kultury, kde budou k dispozici toalety, šatny i převlékací stany, v jeho těsné blízkosti pak najdete relaxační zónu se zábavnými doprovodnými atrakcemi včetně skákacího hradu, dětského kreativního koutku, DJ´s stage nebo stánků s občerstvením.

Dopravní opatření:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

10:28 Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

Bezmála čtyři měsíce bude probíhat rozsáhlá rekonstrukce silnice a chodníků v přerovské místní části…