Mladá Boleslav: V Železné ulici začíná druhá etapa oprav povrchů

26.09.2017 10:45

V Železné ulici na začátku nového týdne vyvrcholily práce na první etapě oprav povrchů komunikace a chodníků v Železné ulici. V úterý 26. září začíná druhá etapa rekonstrukce a s ní spojené změny v dopravním režimu celé lokality.

Mladá Boleslav: V Železné ulici začíná druhá etapa oprav povrchů
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

První etapa zahrnula úsek Železné ulice zhruba od náměstí Míru po Pivovarskou ulici, a to včetně této křižovatky. Od úterý bude Pivovarská ulice opět průjezdná a motoristé se tudy dostanou jak na náměstí Na Kozině, tak doleva do Železné ulice a na náměstí Míru.

Naopak během druhé etapy bude uzavřen úsek Železné ulice mezi komunikacemi Masná a Na Kozině. Nové dopravní značení pro druhou etapu je rozmístěno od úterního rána. Poslední třetí etapa se bude týkat úseku Železné ulice mezi ulicemi Masná a K. Militké.

Celá rekonstrukce zahrnuje opravy povrchů chodníků a komunikací, odstranění příliš vysokých obrubníků, nejednotných povrchů.a finální předláždění celé lokality.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…