Mladá Boleslav: V novém sportovním areálu u 5. ZŠ práce rychle pokračují

28.03.2017 7:34

V nově vznikajícím sportovním areálu u 5. ZŠ a zdejší sportovní haly rychle pokračují dokončovací práce. V současné době jsou již hřiště i ovál nalajnovány, sportovní hřiště i dopadové plochy u herních prvků mají finální povrchy a pokračují práce na montáži herních prvků.

Mladá Boleslav: V novém sportovním areálu u 5. ZŠ práce rychle pokračují
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Jak uvedl náměstek primátora Jiří Bouška, práce by měly skončit zhruba v polovině dubna, pouze centrální fotbalová travnatá plocha bude zatím jen čerstvě osázena a bude potřebovat několik měsíců na růst trávy.

Po tuto dobu bude travnatá plocha nepřístupná a označena páskou. Součástí dokončovacích prací budou i terénní úpravy a úprava oplocení.

Nový sportovní areál bude sloužit jak 5. ZŠ v době výuky, tak veřejnosti v odpoledních hodinách. Správu areálu bude mít na starosti Městská společnost sportovní a rekreační areály, která bude také areál na noc zamykat.

Termín otevření areálu se bude ještě dolaďovat a podle náměstka Boušky není vyloučeno, že se spojí s konáním nějaké konkrétní sportovní akce.

Do areálu bude přístup z více stran, tedy jak ze Zalužanské ulice, tak ve směru od parkoviště u sportovní haly a z obslužné komunikace vedle školy.

Součástí nového sportovního areálu jsou dvě víceúčelová hřiště, fotbalové hřiště, atletický ovál se sektory, workoutové hřiště a dětské hřiště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…