Mladá Boleslav: Září bude patřit náborům do sportovních klubů

17.08.2017 11:30

V Mladé Boleslavi se budou i letos v září konat nábory dětí do sportovních klubů, ovšem tentokrát za podpory města, aby se jednotlivé sportovní kroužky lépe dostaly ve známost.

Mladá Boleslav: Září bude patřit náborům do sportovních klubů
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Jedná se o komunikační kampaň, jejímž cílem je seznámit mladoboleslavské děti a jejich rodiče s možnostmi sportování. Po celý měsíc si děti mohou nezávazně a zdarma vyzkoušet jakýkoliv sport a rozhodnout se, zda se jim líbí a zda budou v návštěvě sportovního oddílu pokračovat i v dalších měsících.

Projekt Měsíc náborů do sportovních klubů si klade za cíl podpořit zdravý životní styl dětí. „Náborový měsíc dětem pomůže překonat ostych a přijít do oddílu, aniž by měly mít obavy, že nebudou přijaty. Důležité je, aby si odnesly pozitivní zkušenost a měly chuť se tam vrátit,“ říká Daniel Marek, náměstek primátora města, který s myšlenkou přišel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…