Mladá Boleslav bude spolupracovat na analýze sociálních služeb

23.01.2017 20:40

Město Mladá Boleslav se nově zavázalo, že bude spolupracovat na projektu Analýz sociálních služeb a vytvoření spolupracující platformy sociálních služeb na Mladoboleslavsku.

Mladá Boleslav bude spolupracovat na analýze sociálních služeb
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 „Nejsme nositeli tohoto projektu, ale pouze partnery bez finanční účasti. Jedná se o projekt Místní akční skupiny Boleslavsko, což je svazek obcí, které chtějí zlepšit situaci v rámci poskytování sociálních služeb v celém okolí našeho města. Jsme do tohoto projektu zapojeni díky našemu odboru sociálních věcí, který v rámci své agendy státní správy je přímo spojen s tímto projektem,“ řekl náměstek primátora Michal Kopal.

Projekt by měl probíhat od poloviny letošního roku do května 2019. Cílem je analýza komunitních plánů, protože aktuální plán komunitních služeb existuje pouze v Mladé Boleslavi, ostatní města a obce mají buď zastaralé plány, nebo tyto strategické dokumenty zcela chybí. Například by také měl vzniknout centrální sociální portál a celkově nastavit správné fungování i v ostatních obcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…