Mladá Boleslav se opět prezentovala na vinobraní v Pezinku

22.09.2014 17:03

Uplynulý víkend patřil v partnerském městě Mladé Boleslavi, Pezinku, tradičnímu vinobraní, kam míří každoročně desetitisíce lidí z celého okolí. Součástí akce je řada koncertů, vystoupení, ale především stánků a ochutnávky vína a burčáku. Jak informoval ředitel Kultury města Mladá Boleslav Pavel Filip, v Pezinku opět nechyběla ani delegace z Mladé Boleslavi a stánek s propagačním materiálem o našem městě.

Mladá Boleslav se opět prezentovala na vinobraní v Pezinku
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

„Například jsme se zde setkali nejen se zástupci Pezinku, ale také s místním Sdružení vinařů. Ti se díky tomu tak zúčastní 2. Mladoboleslavských slavností vína, které se v Domě kultury v Mladé Boleslavi uskuteční 29. listopadu,“ dodal Filip. Lidé z Mladé Boleslavi a Pezinku vyrazili také na několikadenní cyklovýlet po okolí Pezinku. Za vedení města dorazil například náměstek primátora Michal Kopal nebo radní Miloslav Neuman. Mladoboleslavské organizace tam po několika letech jela reprezentovat i taneční škola Shareefa. Hodinové večerní představení, které vyvrcholilo efektním tancem se svíčkami a a shamadamem  na hlavě zakladatelky sdružení Evy Hlávkové skončilo za velkého potlesku diváků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…