Mladou Boleslav bude letos zdobit smrk z Plužné, dorazí v pondělí

22.11.2017 6:33

Na mladoboleslavském Staroměstském náměstí bude o letošním adventu stát 15 metrů vysoký smrk. S hledáním vhodného vánočního stromku začala Mladá Boleslav už o letních prázdninách, a vybrán byl strom, který nabídla obec Plužná.

Mladou Boleslav bude letos zdobit smrk z Plužné, dorazí v pondělí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Strom by měl na Staroměstské náměstí dorazit v pondělí 27. listopadu někdy v průběhu odpoledne," prozradil primátor města Raduan Nwelati. Oficiální rozsvícení vánočního stromu, které je jednou z nejnavštěvovanějších akcí ve městě, se pak uskuteční 3. prosince v 17 hodin. Chybět samozřejmě nebude ani doprovodný kulturní program, tentokrát například vystoupí zpěvák Pavel Vítek.

Po celý advent bude na Staroměstském náměstí návštěvníkům k dispozici stánek s občerstvením, a ani letos zde nebude chybět betlém.

Největší novinou však letos budou večerní adventní trhy, které se budou konat od 1. do 23. prosince v parku Výstaviště, denně od 16 do 21 hodin. Tady budou umístěny nejen prodejní stánky s obvyklým vánočním sortimentem (včetně nabídky výrobků klientů sociálních služeb, od DPS až po Centrum 83), ale také různé atrakce pro návštěvníky včetně 30 metrů vysokého řetízkového kolotoče.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…