Most: V případě mimořádné události v Chemparku rozešle SMS Unipetrol

15.05.2016 13:38

Společnost Unipetrol RPA vstoupila do systému SMS Infokanál (dále IK) a na základě společných jednání mezi městy Most, Litvínov a uvedenou společností bylo rozhodnuto o tom, že první takzvanou krizovou SMS - v případě havárie nebo jiné mimořádné události v chemických závodech - rozešle právě společnost Unipetrol. Nedojde tak k časovému skluzu a všichni zaregistrovaní do systému dostanou informaci včas.

Most: V případě mimořádné události v Chemparku rozešle SMS Unipetrol
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Most

„Obsah krizové SMS zprávy z IK UNIPETROL má pouze informativní a doporučující charakter, nevyhlašuje poplach ani nestanovuje pokyny pro veřejnost. Tato pravomoc náleží Integrovanému záchrannému systému či orgánům státní správy a samosprávy,“ doplnil primátor Jan Paparega.

Krizové SMS zprávy z konta IK UNIPETROL jsou tak doplňkovým prvkem již zavedeného a funkčního systému vyrozumění a varování a umožňují informování co nejširší veřejnosti o závažné havárii, doporučeném chování a možném omezení pohybu osob nebo materiálu.

Krizové SMS zprávy z konta IK UNIPETROL jsou určeny pouze k jednosměrné komunikaci směrem od provozovatele areálu k veřejnosti. Vzory SMS zpráv z konta IK UNIPETROL a význam jejich sdělení jsou k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…