NEPETUJ! aneb Jičín se zapojuje do kampaně proti jednorázovým obalům

10.04.2019 6:32

Rada města schválila zapojení města Jičína do kampaně NEPETUJ. Jedná se o celostátní iniciativu pocházející od firmy ISNO IT s.r.o. Více známá je pod názvem jejího Youtube kanálu „Moje odpadky“.

NEPETUJ! aneb Jičín se zapojuje do kampaně proti jednorázovým obalům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Kampaň NEPETUJ vznikla v návaznosti na letní song „Léto bez plastů“, který na sociálních sítích zhlédlo více než 2 milionů diváků. Cílem je samozřejmě přesvědčit občany, aby snížili produkci jednorázových obalů, hlavně PET lahví. Cílem je také zvýšit povědomí o alternativních obalech, případně propagovat bezobalové nákupy.

Jičín se tak stane partnerem této kampaně, která bude probíhat prostřednictvím sdělovacích prostředků, sociálních sítí a speciálních samolepek a letáčků. Informace budou také šířeny přes Jičínský zpravodaj a Městské informační centrum.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…