Na třineckou radnici dorazil doktor Šafránek

30.08.2016 16:19

V posledních prázdninových týdnech žije náš region včetně města Třince natáčením nového hudebního Filmu Muzzikanti. Filmový štáb se pohybuje prakticky po celém Těšínsku od Hrčavy po Český Těšín. Lidé mohou potkat známé tváře i v Třinci, kde se odehraje několik scén.

Na třineckou radnici dorazil doktor Šafránek
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

Jednu z hlavních postav drsného rockera v připravovaném filmu ztvárňuje Pavel Kříž. Známý herec, kterého si mohou lidé pamatovat z řady filmů, si v pátek na pozvání starostky města Věry Palkovské odskočil přímo z „placu“ na třineckou radnici, kde si mimo jiné vyzkoušel roli starosty.

V roli drsného rockera Izziho zasedl mezi představitele města a vedoucí odborů a ujal se vedení porady. „Osvědčil se jako doktor a ředitel nemocnice, tak jsem mu během návštěvy třinecké radnice nabídla možnost na chvíli vyzkoušet si i roli starosty,“ podotkla starostka Věra Palkovská.

Na dotaz, zda by o funkci starosty někdy v budoucnu uvažoval, nebyl úplně proti. Zvlášť kdybych mohl chodit takhle…,“ narážel s úsměvem na svůj vzhled rockera Izziho Pavel Kříž a rozplýval se nad naším regionem. „Je pro mě obrovský zážitek točit v tak nádherné přírodě. A to můžu srovnávat, protože žiju v Kanadě,“ chválil náš region filmový doktor Šafránek.

„Návštěva Pavla Kříže byla příjemným zpestřením. Série filmů o Básnících patří mezi mé oblíbené, tak jsem si návštěvu velmi užila,“ podotkla starostka Věra Palkovská.


.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

22:10 Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

Už jen necelý rok zbývá podle vedení společnosti ČEZ Teplárenská do ukončení výroby energií z uhlí v…