Náchod: Zahrada MŠ Myslbekova přivítá děti po prázdninách novými herními prvky

14.08.2017 20:31

V letošním roce bylo dokončeno kompletní vybavení zahrady v mateřské škole v Myslbekově ulici. První etapa proběhla již v loňském roce a ve spolupráci s ředitelkou mateřské školy paní Šárkou Rojšlovou letos firma B plus P, s.r.o., z Červeného Kostelce dokončila instalaci zbývajících herních prvků za 290 tisíc korun.

Náchod: Zahrada MŠ Myslbekova přivítá děti po prázdninách novými herními prvky
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Instalaci nových herních prvků předcházela oprava chodníčků a ploch okolo pískovišť, stará betonová pískoviště byla nahrazena novými dřevěnými. V druhé části zahrady pak bylo vyměněno oplocení. Tyto práce za 440 tisích korun provedla firma SILVAGRO s.r.o., Zábrodí a Lesy města Náchoda, spol. s r.o., Náchod.

"Po dvou letech je tak zahrada kompletně vybavena a děti, které se do mateřské školky po prázdninách vrací, se mají opravdu na co těšit," dodal s úsměvem starosta Jan Birke.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…