Natáčení seriálu Rapl II míří do Ústí nad Labem

22.01.2018 19:01

Česká televize připravuje pokračování úspěšného televizního seriálu Rapl, jehož děj se z Karlovarska přesune především do Ústí nad Labem a okolí. Děj druhé kriminální série s osobou hlavního hrdiny, policejního vyšetřovatele Kuneše (v podání Hynka Čermáka), se zde bude točit v termínu od 15. 2. do 30. 9. 2018.

Natáčení seriálu Rapl II míří do Ústí nad Labem
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Podplukovník Rohan je po zrušení detašovaného pracoviště v Jáchymově pověřen vedením kriminálky v Ústí nad Labem. V seriálu se tak objeví známá parta vyšetřovatelů v čele s majorem Kunešem, Lupínkem, Máchou i Slepičkovou. K nim postupně budou přibývat postavy další. Výrazným motivem této série je řeka, důležitá dopravní spojnice, která kriminalistům přináší nové případy. Některé z nich připlouvají proti proudu i z Německa...

Vzhledem k tomu, že je s natáčením samozřejmě spojena řada dopravních omezení, uzavírek ulic atp., doporučujeme proto sledovat informace na webových a facebookových stránkách města Ústí n. L. a Filmové kanceláře Ústeckého kraje (ZDE).

Nábor na kompars

Pokud se alespoň na chvíli chcete stát součástí filmového natáčení a podívat se do zákulisí chystaného seriálu, zúčastněte se náboru komparsistů pro Ústí nad Labem a okolí:
Na natáčení seriálu ČT „RAPL2“ HLEDÁME MUŽE I ŽENY ve věku 17 - 70 let. Nábor bude probíhat dne 13. 2. 2018 od 10:00 do 18:00 hod. v Kulturním středisku města Ústí nad Labem, Velká Hradební 33.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

10:28 Přerov: Kozlovice čeká generální oprava silnice i chodníků, potrvá od začátku června do konce října

Bezmála čtyři měsíce bude probíhat rozsáhlá rekonstrukce silnice a chodníků v přerovské místní části…