Nejúspěšnější sportovci Přerova převezmou 3. března ceny

18.02.2016 17:06

Vyhlášení těch nejúspěšnějších sportovců města Přerova za uplynulý rok se blíží. Vstupenky na galavečer, který proběhne ve čtvrtek 3. března v Městském domě, je možno získat zdarma v Městském informačním centru a v redakci Přerovského a hranického deníku.

Nejúspěšnější sportovci Přerova převezmou 3. března ceny
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Prestižní anketa se letos dočká svého již šestého pokračování. Cenu Osobnost roku s jistotou převezme trenér fotbalové reprezentace Pavel Vrba, hned čtyři ikony přerovského sportu pak budou uvedeny do Síně slávy - autokrosová legenda Karel Havel, hokejový gólman Martin Vojtek a nedávno zesnulé osobnosti přerovského sportu Josef Kostiha a Jindřich Šejba. Oceněni ale budou i další úspěšní sportovci města.

Novinkou pak bude Cena Josefa Masopusta pro okresním fotbalovým svazem navrženého laureáta, který nejvíc naplňuje odkaz držitele Zlatého míče z roku 1962. V Přerově ocenění získá trenér mládeže Karel Josl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…