Nejúspěšnější sportovkyní Otrokovic je opět Valentýna Solařová

12.02.2018 20:32

Každý sportovec, který se účastní soutěží, věří, že za svoje aktivity jednou získá ocenění.

Nejúspěšnější sportovkyní Otrokovic je opět Valentýna Solařová
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Otrokovice se mohou pochlubit celou řadou sportovců, kteří slaví v soutěžích na sportovním poli úspěchy. A právě jim přišli pogratulovat představitelé města a další významní hosté v pátek 9. února do Otrokovické BESEDY. Za rok 2017 bylo ohodnoceno dvanáct sportovců, šest trenérů a tři sportovní týmy.

Akce „O sportovní slávě“ se koná v našem městě každým rokem a je tak veřejným vyjádřením díků sportovcům, trenérům a sportovním kolektivům. Ceny byly letos předány sportovcům v sedmi kategoriích. Nejúspěšnější sportovkyní města se stejně jako v minulém roce stala veslařka TJ Jiskry Otrokovice Valentýna Solařová. Vítězka je mistryně Moravy, mistryně ČR a mistryně světa juniorů. Na Mistrovství ČR získala celou řadu dalších ocenění. Na Mistrovství světa se umístila na sedmé příčce. Ve stejné kategorii u dětí a mládeže si prvenství odnesla Barbora Karlíková za gymnastický aerobic. Řadu cen si přivezla jak z Mistrovství ČR, Mistrovství Evropy a v roce 2017 se na Mistrovství světa umístila na šestém místě.

Slavnostní večer byl protkán sportovně-kulturním programem. Moderátor akce Jan Weber během večera pozval na pódium zpěvačku Natálii Kozubíkovou s doprovodem, poutavou ukázku parkouru předvedl Lukáš Kulda, co je rope skipping ukázaly sestry Žampachovy a dramatické vystoupení předvedla karatistická dvojice Dragon Warriors.

Stejně jako v minulých letech přijali pozvání na tento večer významní hosté. Dvojnásobný olympijský medailista veslař Oldřich Svojanovský s bratrem Pavlem Svojanovským nebo vítěz Závodu míru Jan Smolík. Společně s nimi předávali ceny vítězům starosta města Jaroslav Budek, místostarosta Jiří Veselý a ostatní členové rady města.

Slavnostní večer pořádá pro sportovce každoročně město Otrokovice ve spolupráci s Otrokovickou BESEDOU.

Podrobné výsledky naleznete ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…