Nezaměstnaní v Náchodě pomáhají s úklidem města?

14.11.2015 13:52

Město Náchod dlouhodobě poskytuje pracovní místa nezaměstnaným občanům, kteří jsou závislí na systému pomoci v hmotné nouzi.

Nezaměstnaní v Náchodě pomáhají s úklidem města?
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Od 1. listopadu 2015 byl počet pracovníků částečně zredukován a nyní je v režimu veřejně prospěšných prací zaměstnáno celkem 21 pracovníků, kteří zajišťují především úklid veřejných prostranství ve městě.

Tento systém funguje velmi dobře řadu měsíců a občané Náchoda si už zvykli vídat ve městě skupiny pracovníků, za nimiž je práce opravdu vidět. Díky koordinaci úklidových prací s Technickými službami jde o efektivní model, který zajistí, že je město viditelně lépe uklizené a čisté a na případný nepořádek mohou pracovníci reagovat ve velmi krátké době.

Aktuálně probíhá úklid spadaného listí na zámeckých schodech a v městských parcích. Novinkou je, že Město Náchod za tímto účelem zakoupilo kromě běžných úklidových nástrojů nový fukar a křovinořez, které úklidové práce ještě více zefektivní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…