Nové Město nad Metují shrnuje investiční akce v základních a mateřských školách

10.09.2016 10:34 | Zprávy

Stejně jako každý rok, tak i letos se letní prázdniny v novoměstských školách a školkách využily k provádění oprav a rekonstrukcí.

Nové Město nad Metují shrnuje investiční akce v základních a mateřských školách
Foto: Vychozi.cz
Popisek: Ilustrační foto Nového Města nad Metují

„Celkem se za letošní léto investovalo do oprav 3.380 tis. Kč. V ZŠ Malecí proběhla rekonstrukce sociálního zařízení ve školní družině, sociální zařízení a umývárny byly také zrekonstruovány v ZŠ Komenského a v Mateřské škole Rašínova. V současné době ještě probíhá realizace akce „Zastřešení vstupu, přístřešek pro kočárky a oprava schodiště u Mateřské školy Na Františku,“ uvedl starosta Petr Hable.

Město Nové Město nad Metují je zřizovatelem základních a mateřských škol. Základní školy jsou v Novém Městě nad Metují tři a mateřských škol je celkem pět.
„Každý rok se snažíme vyčlenit v rozpočtu finanční prostředky, které slouží na modernizaci školských zařízení. Pro příští rok máme v plánu i několik projektů, na které chceme čerpat finance z externích zdrojů,“ doplnil starosta Petr Hable.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

válka

Fakt si myslíte, že NATO, což jsme i my, chce válku s Ruskem? Máte proto nějaké důkazy? A myslíte si, že i Ukrajina chtěla válku s Ruskem? Podle mě jediný, kdo chce válku a začalo jí, je Rusko, které by evidentně chtělo obnovit i svůj vliv v Evropě po druhé světové válce.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Vedení města ocenilo úspěšné tanečnice

22:28 Ústí nad Labem: Vedení města ocenilo úspěšné tanečnice

Členové Dance Center Marverci přivezli z nedávného Mistrovství Evropy Best Dance Group zlaté medaile…