O vstupu nového partnera do fotbalového klubu FC Hradec Králové rozhodne zastupitelstvo

17.04.2017 16:40

Tři zájemci o kapitálový vstup do vlastnické struktury městem vlastněného fotbalového celku FC Hradec Králové, a.s. přednesli své nabídky městským radním. Ti zastupitelům doporučili schválení prodeje 20 % akcií FC Hradec Králové uchazeči Ivo Ulich a partneři. Konečné rozhodnutí v této věci náleží zastupitelstvu.

O vstupu nového partnera do fotbalového klubu FC Hradec Králové rozhodne zastupitelstvo
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Všichni tři uchazeči, tedy Ivo Ulich a partneři, Alessandro Barilli a sdružení společností KONCEDO, s.r.o. a Hala Kněžmost, s.r.o., budou mít šanci svůj zájem o kapitálový vstup do městem vlastněného fotbalového celku představit rovněž zastupitelům 25. dubna 2017. Městské radní dnes zaujala nejvíce prezentace Ivo Ulicha a partnerů.

Rada města pověřila náměstka primátora Jindřicha Vedlicha, aby předložil Zastupitelstvu města Hradec Králové v tomto termínu ke schválení návrh na prodej 20 % akcií FC Hradec Králové, a.s.

„Od nového strategického partnera si slibujeme oživení, lepší financování klubu a z hlediska sportovního též figurování celku v první polovině prvoligové tabulky,“ řekl náměstek primátora Jindřich Vedlich, který je rovněž členem představenstva FC Hradec Králové. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.