Olomouc: Fantastická symfonie a světelná show. Už dnes na horním náměstí

22.09.2016 9:15

Fascinující spojení hudby a světla mohou Olomoučané zažít už dnes večer na Horním náměstí. Fantastickou symfonii Hectora Berlioze v podání Moravské filharmonie Olomouc doprovodí živá vizuální show Simony Noera ze skupiny KinocirKus.

Olomouc: Fantastická symfonie a světelná show. Už dnes na horním náměstí
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Organizátoři oblíbeného Festivalu VZÁŘÍ opět propojí několik vjemů, aby přihlížejícím a posluchačům nabídli co nejintenzivnější zážitek. „I letos chceme zprostředkovat koncert pro všechny, kdo přijdou na Horní náměstí. Navíc jej doplníme Live visuals projekcí na fasádu budovy Moravské filharmonie Olomouc. Fantastickou symfonii si tak ve čtvrtek budete moci vychutnat mimo koncertní sál, a to za doprovodu světelné show. Akce na náměstí začíná ve 20 hodin a určitě stojí za zhlédnutí,“ zve na netradiční vystoupení pořadatel akce Kamil Zajíček.

Koncerty pod širým nebem, navíc v kulisách krásného Horního náměstí, patří k nejoblíbenějším akcím v Olomouci. Tentokrát však nepůjde o klasický koncert. Ten se odehraje od 19 hodin v sále Reduta, díky reprodukci jej ale uslyší i lidé na náměstí. „Orchestr Moravské filharmonie je plný vynikajících hudebníků, proto jsem přesvědčen, že si i tentokrát z koncertu odneseme silný zážitek a úsměv na tváři. Spojení hudby, světla a místa s takovým duchem, jako má Horní náměstí, je zkrátka dobrý nápad a já za něj organizátorům moc děkuji,“ říká náměstek primátora města Olomouce Pavel Urbášek.

Světelná show na Horním náměstí začíná ve čtvrtek 22. září ve 20 hodin, promítat se bude na budovu Moravského divadla a Moravské filharmonie.

Program: Hector Berlioz - Fantastická symfonie
Účinkují: Moravská filharmonie Olomouc
Dirigent: Petr Vronský

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…