Olomouc: Náměstkyně primátora obdarovala osamělé matky

21.12.2018 10:47

Dva Azylové domy pro matky s dětmi navštívila náměstkyně primátora Eva Kolářová. Osamělým ženám dala jako vánoční dárek kosmetické balíčky.

Olomouc: Náměstkyně primátora obdarovala osamělé matky
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„Sama mám podobnou zkušenost a dovedu si představit, jak vám je. Také vím, že zítra předají sponzoři a donátoři dárky vašim dětem. Na vás ale nikdo nepomyslel, proto jsem se rozhodla dát vám jako vánoční dárek aspoň tuto maličkost,“ řekla Eva Kolářová opuštěným matkám.

V azylovém domě v Holečkově ulici je v současné době devět maminek, v Sokolské si jich pro dárek přišlo osm. „Nejsou tady úplně všechny, některé jsou na svátky u svých rodin, jiné v práci,“ vysvětlil ředitel azylového domu Roman Trčka.

Náměstkyně Kolářová má ve své gesci odbor sociálních věcí. Ten dále poskytuje základní a odborné sociální poradenství pro zdravotně postižené, rodiny s dětmi, cizince, osoby v hmotné nouzi a seniory a realizuje terénní sociální práci. Přijímá také opatření vedoucí k řešení problematiky sociálního vyloučení z důvodu zdravotního postižení a stáří ve správním obvodu statutárního města Olomouce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…