Olomouc: Sportoviště dostanou od města pět milionů na modernizaci

10.01.2018 10:06 | Zprávy

Statutární město Olomouc vypsalo nový investiční dotační program v oblasti sportu. Je v něm alokováno pět milionů korun na obnovu a modernizaci sportovišť.

Olomouc: Sportoviště dostanou od města pět milionů na modernizaci
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

„Veškerá zařízení jako jsou budovy, tělocvičny či sokolovny jsou často podfinancovány. Aby nebyly hrozbou pro samotné uživatele nebo pro své okolí, vznikl tento dotační titul,“ uvedl primátor Antonín Staněk.

Účelem tohoto programu je přispět sportovním organizacím na nákup hmotného a nehmotného majetku, dále na rekonstrukci a modernizaci sportovních zařízení souvisejících se zabezpečením jejich činnosti v oblasti sportu na území města Olomouce.

O dotaci z programu mohou žádat nestátní neziskové organizace a spolky, které jsou vlastníky zařízení, nebo jsou v něm v dlouhodobém uživatelském vztahu.

Žádosti lze podat v termínu od 15. února do 15. března. „Žádost je podána včas, je-li podána v poslední den stanoveného termínu na podatelně magistrátu města, nebo je-li tentýž den předána k přepravě držiteli poštovní licence. Žádosti podané po termínu budou vyloučeny z dalšího projednávání,“ upřesnil náměstek primátora Pavel Urbášek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

mzdy

V čem vám dám za pravdu je, že jsou u nás nízké mzdy, ale není to i chybou vás, protože i vy jste dlouho byli u vlády a mohli jste s tím něco udělat? Moc nechápu, co nyní změníte, když budete sedět v Bruselu, tedy krom toho, že vy si finančně určitě polepšíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nový Bor: Dětští hasiči se pokusí o nový český rekord

22:28 Nový Bor: Dětští hasiči se pokusí o nový český rekord

O nový český rekord v dálkovém vedení vody se pokusí dětští hasiči ve věku od 4 do 15 let. Přes dese…