Olympijský park Pardubice navštívil šéf české výpravy v Rio de Janeiru Martin Doktor

20.06.2016 13:01

Dvojnásobný olympijský vítěz, rychlostní kanoista a zároveň šéf české výpravy na letních hrách Martin Doktor minulý týden v Pardubicích převzal poselství pro sportovce, kteří budou v srpnu bojovat na letních hrách v Rio de Janeiru. Zároveň si prohlédl park Na Špici, jenž bude od 5. do 21. srpna srdcem Olympijského parku Pardubice 2016. Spolu s projektovým týmem parku pak diskutoval při jeho pravidelném setkání.

Olympijský park Pardubice navštívil šéf české výpravy v Rio de Janeiru Martin Doktor
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„Jako poselství našim sportovcům na letních hrách předali pardubičtí školáci Martinu Doktorovi speciální vlajku. Vedle loga Olympijského parku Pardubice 2016 jsou na ní obkreslené ručičky několika desítek dětí s vybarvenými palečky. Malí tvůrci tím chtěli symbolizovat, že všem olympionikům budeme z Pardubic držet palce,“ popsal manažer Olympijského parku Pardubice 2016 Pavel Stara. Dodal, že součástí poselství byl také tradiční pardubický perník. „Nechali jsme vyrobit jeden velký s logem Czech Teamu a téměř dvě stovky malých perníčků se znakem města, které předá šéf výpravy každému sportovci, jenž jede bojovat o medaile do Ria.

„Je dobře, že se olympijské parky přesunuly z Prahy také mimo metropoli a že se Pardubice o pořadatelství parku popraly. Pardubickou loděnici znám z mládí moc dobře, párkrát jsem tu na Labi bojoval i s rybáři. Moc se mi tento projekt líbí. Sice jsou na obrázku veslaři, ale to zas ocení šéf ČOV,“ sdělil během setkání projektového týmu Olympijského parku Pardubice 2016 Martin Doktor a upozornil tak na fakt, že předseda ČOV Jiří Kejval je veslař tělem i duší. 

Martin Doktor, který do Pardubic zavítal v rámci Městských slavností – Zrcadla umění také věnoval autogramy na speciálně vytvořené podpisové karty pro Olympijský park Pardubice 2016, které budou moci vyhrávat při různých soutěžích návštěvníci parku. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…