Opava: Fórum Zdravého města představí i Nápady či mapy

30.05.2017 8:34

Záleží Vám na tom, aby se v Opavě lépe žilo? Přijďte a neváhejte se zapojit do rozvoje našeho města.

Opava: Fórum Zdravého města představí i Nápady či mapy
Foto: Opava
Popisek: Opava

V pondělí 5. června se bude v Kulturním domě Na Rybníčku od 16.00 hodin konat v pořadí šesté Fórum – veřejné projednání k celkovému rozvoji města. Letos na vás čekají i dvě novinky. Město dalo možnost prezentovat se předkladatelům, kteří se zapojili do projektu Nápady pro Opavu, aby se projekty na Fóru prezentovali. Stejně tak se představí i výsledky Pocitové mapy, která se vyplňovala v závěru loňského roku.

U sedmi tematických stolů (Úřad, komunikace s veřejností, veřejný prostor; Sport, volnočasové aktivity; Kultura, cestovní ruch; Životní prostředí, zdraví; Sociální problematika, bydlení; Podnikání, ekonomika, vzdělání; Doprava) bude probíhat diskuse s garanty jednotlivých tematických oblastí (vedoucí či referenti odborů magistrátu) a zástupců veřejnosti. Máte možnost se vyjádřit k jakémukoliv tématu, problému či oblasti, která je z vašeho pohledu problematická a zaslouží si pozornost. „Cílem tohoto veřejného projednání je získat co nejširší zpětnou vazbu k rozvoji města a to prostřednictvím formulace problémových oblastí očima veřejnosti, které budou následně ověřeny veřejnou anketou a poté předloženy vedení města k řešení a přijetí opatření,“ řekla Barbora Bendíková z odboru rozvoje města a strategického plánování. Před začátkem celé diskuse bude představeno plnění aktivit, které vyplynuly z předešlého ročníku Fóra Zdravého města.

Další informace jak k Fóru, tak i k Nápadům pro Opavu či Pocitovým mapám najdete na webu Zdravého města Opava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…