Opava: U Hlásky vyroste na měsíc kluziště

01.01.2016 12:31

Plocha velikosti 12 x 18 metrů bude po více než 40 dní sloužit široké veřejnosti, dopoledne především opavským mateřským a základním školám, které mají vstup zdarma. Pořadatelé chystají doprovodný program, jako je například diskotéka na ledě či soutěže pro děti.

Opava: U Hlásky vyroste na měsíc kluziště
Foto: Opava
Popisek: Opava

„Bruslení nezkazí ani případné teplé počasí, protože povrch kluziště je umělý se speciální emulzí, která vydrží i do vyšších teplot,“ upozorňuje Martin Žižlavský, který stojí za organizací akce. „Můžete si přinést své vlastní brusle, ale k dispozici bude také několik párů k zapůjčení. U kluziště budou umístěny stánky s občerstvením,“ dodává.

„Jsme rádi, že i v době, kdy se v centru města toho tolik neděje, zde budeme mít atrakci, která střed města oživí. Kluziště určitě nabídne zajímavé využití volného času nejen pro děti,“ doplňuje Jana Foltysová, vedoucí kanceláře primátora.

Kluziště bude fungovat od 12. ledna do 22. února. Jeho výstavbu podpořilo statutární město Opava. Provoz bude částečně uhrazen z listopadového prodeje punče. Informace o provozu kluziště včetně doprovodného programu budou zveřejněny na webových stránkách města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…