Opavané se mohli seznámit s projektem nového krytého bazénu

12.10.2016 20:31

V pondělí 10. října proběhla v prostorách Slezanky veřejná prezentace, na které se měli Opavané možnost seznámit s projektem nového krytého bazénu.

Opavané se mohli seznámit s projektem nového krytého bazénu
Foto: Opava
Popisek: Opava

Ten má v plánu současné vedení města postavit v Městských sadech v blízkosti víceúčelové sportovní haly na ulici Žižkova. V uplynulých dnech byla dokončena projektová dokumentace pro územní řízení, do konce letošního roku by město rádo získalo platné územní rozhodnutí. V roce příštím by se pak řešila dokumentace pro získání stavebního povolení.

Projekt včetně vizualizací představil veřejnosti jeho autor, architekt Jan Chlup. Kromě plaveckého bazénu s osmi drahami o délce 25 metrů se v objektu počítá i s bazénem rekreačním s vodními atrakcemi, jako jsou tobogán, divoká řeka, chrliče vody či masážní trysky, s bazénem dětským, bufetem, wellnes centrem s vířivkami, párou a saunou.

Vybrané vizualizace i přesnější popis projektu bude zveřejněn v listopadové Hlásce. Až do konce listopadu si mohou zájemci také prohlédnout 3D model celé stavby v Městském informačním centru na Horním náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…