Ostrava: Skalka zítra odstartuje dětskou lyžařskou sezonu diskotékou na lyžích

05.12.2017 14:24

Ve středu 6. prosince zahajuje lyžařskou sezonu Dětský svět na Skalce. Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit na diskotéku na lyžích s hudebním doprovodem, nejrůznější soutěže, překážky a podjezdy, oblíbeného maskota Skaláčka, ale i sladké odměny. Akci bude moderovat DJ Chosse Martinez a Olda Gbelec. Začátek je v 16:00 hodin odpoledne. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma!

Ostrava: Skalka zítra odstartuje dětskou lyžařskou sezonu diskotékou na lyžích
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Na sobotu 9. prosince je pak pro děti a jejich rodiče připraven Mikuláš na Skalce. Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit na Mikulášské nadílení s oblíbenou kouzelnicí Radanou či pravé čertovské odpoledne s hranou pohádkou a soutěžemi, ale i další zajímavý program a něco dobrého na zub. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma!

V pondělí 18. prosince odstartuje na Skalce lyžovačka i na velké sjezdovce. Všichni jsou srdečně zváni!

„Zimní sezonu v Dětském světě můžeme již teď odstartovat díky unikátní zasněžovací technologii Snowfactory. Tu si náš areál pořídil koncem letošního listopadu jako první skiareál na Moravě a třetí v České republice. Technologie je unikátní v tom, že umožňuje výrobu sněhu i při plusových teplotách, a to až do výše 20 stupňů Celsia, zatímco běžná sněžná děla či sněžné tyče vyrábějí sníh až při teplotě –2 stupně Celsia. Ve Snowfactory navíc celý proces výroby sněhu probíhá zcela bez chemických přísad a při výrobě sněhu se používá jen čistá voda. Vyrobené ledové vločky (šupinky) neobsahují zbytkovou vlhkost a mají teplotu –5 stupňů Celsia. Díky nízké teplotě sníh vytváří vlastní chlazení a taje velmi pomalu. Pořízením této technologie jsme chtěli dětem a jejich rodičům přímo v Ostravě garantovat stoprocentně hygienický čistý sníh a navíc za každého počasí. Věřím, že u nás budou děti se sněhovou nadílkou spokojené a pořádně si ji užijí,“ říká projektová manažerka areálu Skalka Family park Leona Lamaczová.

Zahájení lyžařské sezony v Dětském světě
středa 6. prosince:
15:00 Hudba a stánky s občerstvením
16:00 Diskotéka na lyžích – oficiální zahájení programu – soutěže, překážky a podjezdy, kluziště pod širým nebem, možnost bobování a sáňkování, maskot Skaláček, sladké odměny, příjemná hudba, DJ Chosse Martinez a moderátor Hitrádia Orion Olda Gbelec, zkušení instruktoři areálu Skalka.
Po celou dobu bude otevřená restaurace, bistro a bouda u sjezdovky. Vstup je ZDARMA.
Více informací v programu na webových stránkách areálu Skalka Family park (ZDE).

Mikuláš na Skalce
sobota 9. prosince:

10:30–11:30 Mikulášské nadílení s oblíbenou kouzelnicí Radanou
14:00– 17:00 Pravé Čertovské odpoledne na Skalce s pohádkou i soutěžemi
14:00 Krátká čertovská pohádka s malou odměnou pro děti za písničku/básničku, soutěže a hry pro děti na sněhu
16:00 Krátká čertovská pohádka s malou odměnou pro děti za pásničku/básničku, soutěže a hry pro děti na sněhu
Po celou dobu restaurace s poctivou kuchyní.
Vstup je ZDARMA.

Více informací najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…