Ostrava se úspěšně prezentuje doma i v zahraničí

20.01.2012 20:01

se úspěšně prezentuje doma i v zahraničí V polovině ledna se město Ostrava přestavilo v tuzemsku i v zahraničí na veletrzích, věnovaných turistickému ruchu. Ve dnech 12. až 15. ledna to bylo na veletrhu turistických možností v regionech Regiontour 2012 v Brně v rámci expozice Moravskoslezského kraje, ve dnech 10. – 15. ledna pak na mezinárodním turistickém veletrhu Vakantiebeurs v nizozemském městě Utrecht.

Ostrava se úspěšně prezentuje doma i v zahraničí
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Na obou veletrzích město Ostrava návštěvníkům prezentovalo své významné turistické atraktivity, zejména pak technické památky, kulturní i sportovní akce, a jiné zajímavosti. Nabízelo propagační materiály, informační materiály, mapy i cyklomapy či drobné propagační předměty.

V Brně byl na stánku Moravskoslezského kraje připraven bohatý doprovodný program, který přilákal mnoho zájemců. Město Ostrava přispělo svými ochutnávkami tradičních specialit. Po celou dobu konání veletrhu byly pro návštěvníky připraveny soutěže o zajímavé ceny s názvem „Poznejte NEJ Moravskoslezského kraje“, v sobotu mohli návštěvníci vařit a ochutnávat krajové speciality se známým kuchařem a gurmánem Ivanem Vodochodským.

Na mezinárodním turistickém veletrhu Vakantiebeurs v nizozemském městě Utrechtu bylo zastoupeno celkem 15 subjektů z České republiky, včetně zastřešující agentury CzechTourism. Lidé požadovali zejména informace o možnostech kempování, cykloturistiky, atraktivitách oblasti, trávení volného času či nabídce ubytování v našem městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ostrava.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…