Ostrov: Seifertova ulice, Rekonstrukce vozovky a chodníku

27.01.2015 11:19

Předmětem stavby je rekonstrukce a prostorová úprava stávající vozovky, přilehlého parkoviště a chodníků v ulici Seifertova v Ostrově.

Ostrov: Seifertova ulice, Rekonstrukce vozovky a chodníku
Foto: Ostrov.cz
Popisek: Ostrov

Seifertova ulice  je v současnosti jednosměrnou místní komunikací III. třídy. Cílem rekonstrukce je zajistit obnovu konstrukce vozovky a její normové provedení - průjezdní profil, parkovací pruh, průchod pěších a příčná pěší křížení. Bude zrušen stávající chodník na pravé straně vozovky i chodník na levé straně vozovky. Pěší budou využívat pěší trasu, vedenou při bytových domech, která bude plně konstrukčně obnovena. Podél parkovacího pruhu bude nově zřízen servisní chodníček, který umožní řidičům projít pěší trasou k chodníkům. Délka upravované komunikace je 240 m, nových parkovacích míst bude 54 a 3 pro ZTP.

Odvodnění dotčeného území bude gravitačně do uličních vpustí, umístěných k jižní hraně vozovky,napojených na kanalizaci. Zároveň dojde k rekonstrukci části tří pěších propojek bezprostředně navazují na severní pěší chodník v Seifertově ulici, včetně schodiště.

Náklady stavby: 3 245 000 Kč

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…