Otrokovice: Děti, přiběhněte si pro dárek od Mikuláše

29.11.2014 6:32

Dům dětí a mládeže Sluníčko Otrokovice ve spolupráci s oddílem orientačního běhu pro vás připravilo v sobotu 29. listopadu 2014 zábavný běh pro děti a rodiče nazvaný Mikulášský kufřík. Kdo dorazí do cíle, dostane mikulášský dáreček a může si opéct čertovský špekáček.

Otrokovice: Děti, přiběhněte si pro dárek od Mikuláše
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Startovat se bude průběžně od 9:00 hodin z areálu kynologů za řekou Moravou. „Doporučuji přizpůsobit oblečení případnému nepříznivé počasí, trasa povede lesem,“ poradila Eva Pšenčíková, pracovnice DDM Sluníčko a hlavní organizátorka akce.

Možnost startu je jednotlivě nebo ve skupině a pro orientační běžce je připravena speciální trať.

„Děti půjdou vyznačenou trasou lesem, u startu každý dostane mapku a bude mít za úkol poskládat tajenku, jejíž části bude nacházet během trasy. Před cílem děti narazí na peklo s čerty, a kdo zvládne projít peklem, v cíli na něj bude čekat Mikuláš s andělem,“ doplnila Eva Pšenčíková.

Jako součást startovného bude v cíli teplý čaj a špekáček pro každého účastníka. Vstupné činí pro děti 20 korun a pro dospělé 30 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …