Otrokovice: Od 8. února je možné žádat o dotace na sport

05.02.2016 10:03

Program pro poskytování dotací z rozpočtu města Otrokovice v oblasti sportu na rok 2016 byl zastupiteli schválen na posledním zasedání v minulém roce. Otrokovická radnice vyčlenila sportovcům sedm milionů korun, což je o padesát tisíc více než v minulém roce. Zájemci mohou o dotaci žádat od 8. února do 11. března 2016.

Otrokovice: Od 8. února je možné žádat o dotace na sport
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

„Program na letošní rok zaznamenal pouze drobné změny, a to v kritériích o stanovení výše dotace. Pro zástupce sportovních organizací bude zorganizováno společné setkání, kde bude program podrobně představen, a kde bude na změny upozorněno,“ sdělila Barbora Šopíková, vedoucí odboru školství a kultury.

Žádat o dotace mohou spolky se sídlem v Otrokovicích, které vykonávají činnost v oblasti tělovýchovy a sportu. Činnost spolku ale nesmí být komerční se zaměřením na dosahování zisku a jeho členové musí být fyzické osoby.
„Aby žadatelé dosáhli na dotaci, musí dodat ve stanovené lhůtě správně vyplněnou žádost včetně příloh, musí splňovat kritéria podle programu a musí předložit finanční vypořádání předchozích dotací, které byly v minulosti poskytnuty,“ upozornila Barbora Šopíková. Závěrem dodala, že o dotacích bude rozhodnuto v termínu do 20. dubna 2016.

Kompletní Program pro poskytování dotací na rok 2016 v oblasti sportu, Kritéria pro stanovení výše dotace, Žádost o dotaci a další informace naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…