Otrokovice získaly další ocenění v soutěži o nejkrásnější město

17.03.2016 16:19

Celostátní informační portál CZREGION udělil městu Otrokovice diplom v soutěži Nejkrásnější město a obec Čech a Moravy 2015. S více než 16 tisíci hlasy tak Otrokovice získaly osmé místo v této celorepublikové soutěži. Další ročník startuje 1. dubna 2016 a dát hlas našemu městu může každý z vás.

Otrokovice získaly další ocenění v soutěži o nejkrásnější město
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Budek, starosta města Otrokovice

Soutěž je určena všem, kteří mají zájem podpořit města a obce Čech a Moravy. Do soutěže se mohou přihlásit zájemci na www.czregion.cz, kde je nutné se zaregistrovat. Hlasujte kliknutím na „Přidej hlas“ v hlasovacím zařízení pod prezentací města.

Město Otrokovice se každoročně umísťuje v první desítce této soutěže. „Naše město není městem historickým, ale průmyslovým. O to více mě těší, že Otrokovice v této soutěži opět získaly ocenění a lidé posílali své hlasy právě nám. Kromě sportu podporujeme kulturu, pořádáme spoustu společenských akcí, snažíme se udržovat naše město čisté a tím vytváříme našim občanům co nejlepší podmínky pro život,“ uvedl starosta města Jaroslav Budek.

Vyzdvihl také strategické umístění města s velmi dobrou infrastrukturou. „Návštěvníci Otrokovic mají skvělé vlakové a nově také dálniční spojení. Nabízíme také kvalitní ubytovací a gastronomická zařízení a mnoho kulturního a sportovního vyžití,“ pozval k návštěvě Otrokovic starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…