Pardubice: Hrací karty nabídnou svým držitelům řadu výhod

20.07.2016 18:18

Olympijský park Pardubice 2016 nabídne svým návštěvníkům jak kulturní, tak zejména sportovní vyžití. Díky hrací kartě se budou její držitelé moci aktivně zapojit do různých sportovních disciplín.

Pardubice: Hrací karty nabídnou svým držitelům řadu výhod
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Zakoupit si ji můžete jak v Turistickém informačním centru Pardubice, tak v prodejnách Intersport v Atriu Paláci Pardubice a ve Futuru Hradec Králové. Nebo je v prodejně můžete získat zcela zdarma při nákupu nad 1000 korun. K dostání budou karty i během konání OPP 2016, a to na záchytných parkovištích v areálu Masarykových kasáren a u Univerzity Pardubice, hlavním vlakovém nádraží a na Info pointech OPP 2016.

Hrací karta však nebude sloužit jen k tomu, aby si její držitelé mohli sportovní disciplíny vyzkoušet na vlastní kůži. „Držitelé hrací karty na ni budou sbírat záznamy o zdolání jednotlivých disciplín, mohou ji využít jako bezplatnou jízdenku ve vyhrazených linkách MHD a dostanou se s ní zdarma také na odchytové parkoviště OPP 2016, které se bude nacházet v areálu Masarykových kasáren,“ informoval o využití hracích karet manažer OPP 2016 Pavel Stara. Dodává však, že vstup do parku je zcela zdarma.

Hrací karta je časově neomezená a její součástí jsou jak QR kód, unikátní číselný kód, klíčenka, tak i mapa areálu parku. „Na mapě jsou vyznačena stálá i dočasná stanoviště prezentovaných sportů. Díky QR kódu pak budou mít pořadatelé neustále přehled o aktuální návštěvnosti a držitelé hrací karty naopak získají ty nejčerstvější informace z dění v parku,“ uvedla koordinátorka OPP 2016 Dana Valášková.

S hrací kartou budete moci zavítat do fanzóny v parku Na Špici, kde se budou promítat živé přenosy z dění v Rio de Janeriu. Kromě parkování a jízdy ve vyhraných linkách MHD zdarma nabízí hrací karta řadu benefitů a slev. Stačí vyplnit formulář, který najdete na webu www.hracikartaopp.cz, zadat číselný kód vaší hrací karty a dopsat potřebné údaje. „Na držitele hrací karty čeká řada výhod a další se rodí. Můžete díky ní využít například slevu 50 procent do Aquacentra Pardubice, 10 až 20 procent slevu na nákup suvenýrů a oblečení kolekce Olympijského parku Pardubice 2016 anebo získáte k jedné vstupence na Friend fest 2016 druhý vstup zdarma,“ dodal Pavel Stara.

Hrát můžete také o zajímavé ceny, karty budou totiž slosovatelné. Navíc je budete moci využít také jako vstupenku na závody ploché dráhy na oválu ve Svítkově, které se uskuteční 10. srpna.

Ještě více informací naleznete na www.olympijskeparky.cz, na facebookovém profilu Olympijský park Pardubice 2016 nebo na www.pardubice.eu.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…