Pardubice: Městský ples bude mít zcela novou dramaturgii

04.03.2015 17:42

Už za necelé dva týdny ožijí prostory Východočeského divadla v Pardubicích hudbou a tancem. Upravené prostory jeviště i hlediště ovládne v sobotu 14. března Městský ples, který láká na zcela novou dramaturgii. Hlavními hvězdami programu budou Josef Laufer a PIRATE SWING band s Jiřím Ševčíkem.

Pardubice: Městský ples bude mít zcela novou dramaturgii
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„Mým přáním pro letošní Městský ples bylo, aby byl jiný než předchozí a hlavně, aby se lišil od pátečního Divadelního plesu. Mé přání bylo do puntíku vyslyšeno a jsem přesvědčen, že nová dramaturgie Městskému plesu prospěla a ten se tak stane opravdovým vrcholem plesové sezóny,“ říká pardubický primátor Martin Charvát.

Návštěvníci se mohou těšit také na předtančení špičkového tanečního klubu Chvaletice, ukázky tanečního klubu LIFE nebo taneční soubor Konsonance ZUŠ Pardubice – Havlíčkova. Program okoření módní přehlídka luxusních plesových šatů nebo efektní barmanská UV show a show s ohněm. Ples budou moderovat Petra Janečková a Ladislav Špiner.

Tradice dvoj-bálů v Městském divadle zůstane zachována i letos. Den před Městským plesem se tak už potřetí v řadě koná i Divadelní bál, jehož součástí je také vyhlášení nejoblíbenějších herců Východočeského divadla.

reklama

autor: pardubice.eu

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

7:37 Uherské Hradiště: Komunikaci s plochou v ulici Okružní čeká rekonstrukce

V období od konce dubna do druhé poloviny srpna budou probíhat stavební práce v ulici Okružní v Mařa…