Pardubice: Náměstek primátora Jakub Rychtecký popřál dětem hezké prázdniny

01.07.2015 8:30

Poslední den školního roku se předávala vysvědčení už jen na šesti ze 17 pardubických základních škol. Popřát dětem krásné prázdniny a poděkovat kantorům za jejich celoroční práci byl v tento slavnostní den také náměstek primátora zodpovědný za oblast školství Jakub Rychtecký. Zavítal na ZŠ Pardubice – Studánka, která patří k největším ve městě a která dlouhodobě v běžných třídách integruje i děti se specifickými vzdělávacími potřebami.

Pardubice:  Náměstek primátora Jakub Rychtecký popřál dětem hezké prázdniny
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„Byl jsem spolu s paní ředitelkou pozdravit prvňáčky a také žáky 8. třídy se sportovním zaměřením. Zároveň jsem si také prohlédl opravenou školní družinu, kterou platilo město. Školu ještě čeká rekonstrukce střech na pavilonu A a výměna oken. Alespoň jednu z těchto investičních akcí bychom chtěli stihnout dokončit ještě v letošním kalendářním roce,“ sdělil Jakub Rychtecký s tím, že školské zařízení si ze svého navíc zaplatí výmalbu, nábytek do některých tříd a několik chybějících šatních skříněk.

Kvůli investicím či malování tříd má většina pardubických žáků prázdniny už od počátku tohoto týdne. Na devíti základních školách ukončili výuku v pátek, na dvou vyhlásili ředitelé volno dokonce už od minulé středy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…