Pardubice: Sakařovu ulici čeká kvůli nové kanalizaci uzavírka

21.01.2017 15:47

Rekonstrukce kanalizace uzavře od února ulici Sakařova. Výměna vodovodního potrubí a následné opravy povrchu komunikace potrvají až do 31. července letošního roku. Na řidiče čekají omezení v přilehlých ulicích, na uživatele městské hromadné dopravy objízdná trasa.

Pardubice: Sakařovu ulici čeká kvůli nové kanalizaci uzavírka
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„V období od počátku února do 31. července roku 2017 dojde k úplné uzavírce místní komunikace v ulici Sakařova. Dopravní opatření se však budou týkat i přilehlých ulic Winterova, Gebauerova, Holubova a Na Bukovině. Ty budou během rekonstrukce kanalizace, která je investicí společnosti Vodovody a kanalizace Pardubice, fungovat jako slepé ulice. Po dokončení výměny potrubí však opět dojde k jejich zobousměrnění,“ podotýká k dopravní situaci Vladimír Bakajsa, vedoucí dopravního odboru pardubického magistrátu.

Uzavírka se dotkne také městské hromadné dopravy, konkrétně linky č. 5. Vzhledem k úplné uzavírce ulice Sakařova bude linka č. 5 jezdit po objízdné trase, která povede z ulice Jahnova ze zastávky Krajský úřad, dále ulicí Husova a Věry Junkové až na zastávku Židov-točna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…