Pardubice: Testování rychlosti na in-line bruslích

02.09.2010 17:25

Příznivci kolečkových bruslí se mohou vydat na další projížďku v rámci seriálu Pardubice na bruslích, která se uskuteční v pondělí 6. září od 18:00.

Pardubice: Testování rychlosti na in-line bruslích

Začátek a dojezd je plánován jako obvykle na parkovišti u ČEZ arény. Pro tentokrát pořadatele připravili ve spolupráci s Městskou policií Pardubice tabuli na měření rychlosti, které bude připraveno již od 17.30 hodin.

Zároveň zástupci společnosti Powerslide budou mít pro zájemce k dispozici na půjčení přibližně 70 párů testovacích in-line bruslí. „Budeme mít připravené brusle jak pro běžné bruslaře, tak i pro ty nejnáročnější. Vezeme s sebou i několik párů takzvaných off-roadových bruslí pro Nordic skating a několik koloběžek. Půjčení bude zdarma, bude k tomu stačit jen předložení občanského průkazu," uvedl zástupce Powerslide Tomáš Ptáčník, dříve jeden z nejúspěšnějších in-line bruslařů v ČR.

Trasa samotného bruslení bude o něco delší než obvykle. Povede z parkoviště u ČEZ arény nejprve do Polabin, poté přes rychlodráhu zpět do centra města, závěrečná část je směrována k věznici a pak zpět na parkoviště k aréně.

Dále čtěte:
Krejčíř (ODS): Pardubice mají letos v plánu investice za miliardu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…