Pardubický časopis vyhrál v soutěži firemních tiskovin

29.03.2015 21:18

Časopis To jsou Pardubice je Firemním médiem roku 2014!

Pardubický časopis vyhrál v soutěži firemních tiskovin
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Časopis města Pardubic s názvem To jsou Pardubice včera v Praze zvítězil v anketě Firemní médium roku 2014 v kategorii Tiskovina veřejné a státní správy. Historie soutěže sahá až do roku 2002 a vyhlašuje ji Komora Public Relations. Anketa Firemní médium roku je hodnocením institucionálních komunikací, a to jak interní komunikace organizace, tak prezentace a komunikace navenek.

„Sice se říká, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se, jsem rád a hrdý, že náš časopis zvítězil. Potěšující je, že časopis hodnotitele zaujal nejenom po vizuální stránce, ale také po té obsahové,“ okomentoval vítězství primátor Martin Charvát.

Firmy a organizace ze soukromého i veřejného sektoru soutěží se svými médii v několika kategoriích, média jsou hodnocena porotci z řad specialistů v oblasti komunikace, kteří posuzují komunikativnost, důvěryhodnost, strukturu a jazykovou úroveň obsahu, kompozici, úroveň výtvarného sdělení, kontext se soudobým výtvarným trendem, typografii, práci s fotografiemi a ilustracemi.

„Časopis To jsou Pardubice představuje naše město z jiného pohledu, nabízí zajímavá témata a zaujme na první pohled skvělou grafikou a vynikajícími fotografiemi. Design časopisu byl na vyhlašování výsledků chválen ze všech stran, plus body dostalo i pozitivní vyznění tohoto média,“ uvedla editorka časopisu Alexandra Tušlová z tiskového úseku, která za město cenu přebírala. „To jsou Pardubice vychází dvakrát ročně - první číslo bylo v rukou čtenářů loni na jaře, druhé pak na podzim. Třetí vydání by mělo být vytištěno letos v květnu a jeho cíl bude stejný - potěšit Pardubáky a zaujmout mimopardubické, že naše město má co nabídnout,“ dodala Alexandra Tušlová.

Magazín města Pardubic, který našel inspiraci v ostravském Metropolitanu, je vydáván v česko-anglické verzi. Oslovit by měl všechny, kteří se zajímají o život v Pardubicích, nebo by se o něj zajímat mohli. K dostání proto je zdarma v kulturních a sportovních stáncích města, tedy například na vybraných představeních v divadle, na koncertech ve filharmonii, na dostizích, ale také na letišti nebo ve vlacích Pendolino na trase Mariánské lázně - Ostrava. Obě dosud vydaná čísla také putují jako pozdrav z Pardubic od našich občanů po celé Evropě. Pro ty, kteří naše město dosud z blízka nepoznali, je časopis pozvánkou k návštěvě města – v Pardubicích je zkrátka dobře!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pardubice.eu

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…