Pelhřimov: Na radnici se sešli zástupci města a hokejových klubů

04.01.2016 19:00

Historicky první schůzka, kdy se dohromady sešly subjekty, kterých se dotýká otázka hokeje v Pelhřimově, se uskutečnila 30. prosince na pelhřimovské radnici.

Pelhřimov: Na radnici se sešli zástupci města a hokejových klubů
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Setkání se zúčastnili zástupci města Pelhřimov, Technických služeb města Pelhřimov, dále zástupci HC Lední medvědi Pelhřimov z.s. a HC Lední medvědi Pelhřimov – muži s.r.o. a zástupci HC Pumy z.s.

Na setkání, které trvalo zhruba hodinu a půl, byly projednány rámcové smlouvy, přidělení šaten a ledu od nového roku či umístění reklam na zimním stadionu. „Cílem bylo stanovení pravidel a podmínek fungování zimního stadionu od 1. 1. 2016 a vytvoření podmínek tak, aby mohla být dokončena aktuální hokejová sezona,“ sdělil místostarosta Pelhřimova Josef Koch. Při jednání se dále hovořilo například o plánovaných opravách zimního stadionu, které by měly být realizovány již v letošním roce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…