Pelhřimov: Zájem byl velký. Z hodiny se stala dvouapůlhodinová diskuze

07.02.2016 20:09

S velkým zájmem se setkala v pondělí 1.února hodina pro veřejnost, během které mohli starostu Pelhřimova navštívit občané města.

Pelhřimov: Zájem byl velký. Z hodiny se stala dvouapůlhodinová diskuze
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Z plánované hodiny se nakonec stala dvouapůlhodinová diskuze s občany. František Kučera si vyslechl od sedmi obyvatel jak uznání nad fungováním městského úřadu, ale i problémy, které občany trápí.

Lidé řešili například situaci ohledně parkování v centru města, výstavbu parkovacího domu na Osvobození, dále se rozvila diskuze o neudržovaných chodnících v Požárnické ulici a u tzv. Pahorku či je zajímala výstavba kruhové křižovatky směrem na České Budějovice a s ní související stavební úpravy.

„Diskuze s občany pro mě byla velmi zajímavá a přínosná a zároveň je další inspirací pro moji práci. Jsem rád, že jsme takzvanou hodinu pro veřejnost zavedli,“ sdělil starosta Pelhřimova František Kučera.

Pokud i Vás trápí něco v Pelhřimově, máte věcnou připomínku k životu v něm nebo byste naopak rádi vyslovili uznání nad něčím, co se povedlo, máte možnost. Se starostou Pelhřimova se můžete setkávat pravidelně, vždy první pondělí v měsíci. Hodina pro veřejnost se koná v čase od 15 do 16 hodin. Další termín připadá na 7. března. Stačí si jen předem domluvit termín na tel. čísle 565/351 394 a následně se dostavit do kanceláře starosty na Masarykově náměstí čp. 1 v Pelhřimově.

Efektivní způsob komunikace mezi starostou a obyvateli města má přispět k dobrému fungování a žití ve městě a jeho místních částech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…