Písečtí v olympijském parku Rio - Lipno

12.08.2016 10:48

V jihočeském olympijském parku Rio – Lipno se návštěvníkům akce představí také několik souborů z Písku.

Písečtí v olympijském parku Rio - Lipno
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Prvním z nich byl Písecký komorní orchestr, který na hlavním podiu lipenského parku vystoupil v neděli 7. srpna v podvečer. Pod vedením Oldřicha Vlčka členové souboru a jeho sólisté potěšili přítomné návštěvníky známými filmovými melodiemi.

V sobotu 13. srpna po celý den budou součástí programu parku gymnasté z oddílu všestrannosti TJ Sokol Písek. Tito sportovci předvedou exhibiční závod v olympijském šplhu „Pocta vítězům!“ na památku Bedřicha Šupčíka, který v r. 1924 získal na OH v Paříži právě ve šplhu pro naši zemi vůbec první zlatou olympijskou medaili. Písečtí Sokolové na Lipně také uspořádají otevřenou soutěž ve šplhu pro veřejnost a připraveno mají i gymnastické vystoupení.

Do třetice se pak v úterý 16. srpna se na programu parku budou podílet členové píseckého tanečního centra Z.I.P. Kromě vystoupení budou pořádat také soutěže a výuku tanců.

Písečtí se zapojí také sportovních soutěží, a sice do turnajů jihočeských měst v malé kopané v Horní Plané ve čtvrtek 11. srpna a v plážovém volejbale v hlavním lipenském parku v pátek 19. srpna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…