Písek: Povrch stezky podél Otavy bude brzy opraven

02.06.2017 16:44

Koncem května byla zahájena oprava povrchu stezky podél Otavy v Písku. Opravu bude na základě výběrového řízení provádět firma STAREKO CZ Písek, s.r.o. Cena díla činí 476 tisíc korun včetně DPH. Zhruba za tři týdny by mělo být hotovo.

Písek: Povrch stezky podél Otavy bude brzy opraven
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

„Povrch stezky je v daném úseku narušen provozem, vodní erozí a kořeny vegetace. Vyskytují se zde podélné i příčné nerovnosti a výtluky. Všechny poškozené části budou opraveny, dorovnány a zhutněny,“ uvádí Petr Jelínek z odboru investic a rozvoje MěÚ Písek.

Celková oprava je plánována v prostoru od lávky přes Městský ostrov k Jiráskovu mostu a od Václavského jezu k lokalitě U Smetáka. V úseku mezi Jiráskovým mostem a Václavským jezem budou provedeny pouze dílčí opravy. Provoz stezky nebude přerušen, v místech prováděných prací se však částečně omezí sjízdnost pro cyklisty.

„Apelujeme na všechny, kteří budou procházet nebo projíždět stavbou, aby dbali zvýšené opatrnosti. Za způsobené komplikace se omlouváme a věříme, že opravení části stezky přispěje k větší bezpečnosti a komfortu pro všechny, kdo tuto frekventovanou trasu využívají,“ dodává Petr Jelínek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…