Písek: Výstavba okružní křižovatky v Obchodní ulici začne na přelomu března a dubna

26.03.2017 6:31

Na přelomu března a dubna bude zahájena výstavba dlouho očekávané okružní křižovatky v Obchodní ulici u OC Albert.

Písek: Výstavba okružní křižovatky v Obchodní ulici začne na přelomu března a dubna
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Od začátku posledního březnového týdne začne zhotovitel, společnost ZNAKON, a.s., provádět v lokalitě přípravné práce, jako je pokládka provizorních sjezdů k nákupnímu centru společnosti InterCora, instalace přechodného dopravního značení atp. Samotné stavební práce na vozovce by měly být v závislosti na počasí zahájeny ve čtvrtek 30.3.2017. Po celou dobu výstavby bude křižovatka průjezdná všemi směry, provoz však bude veden pouze v jednom jízdním pruhu a bude řízen světelnou signalizací, takže se zde dají zejména v dopravních špičkách očekávat delší kolony.

Proto doporučujeme řidičům, kteří potřebují místem pouze projet, aby si zvolili jinou trasu a místu se vyhnuli. Výjimkou bude pouze sjezd ze silnice I/20 ve směru od Českých Budějovic na Tábor, který bude po dobu výstavby křižovatky uzavřen. Odbočit od Č. Budějovic na Tábor bude možné přes Semice, odbočit do města pak bude možné i na některé z následujících křižovatek (u nádraží, pod Hradištěm nebo u lesnické školy). Doba výstavby okružní křižovatky je stanovena na 2 měsíce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…