Plzeň 3: Dětským hřištím v centrálním obvodu končí sezóna

25.11.2017 6:34

S blížící se zimou přichází ukončení sezóny dětských hřišť a pracovníci odborné firmy se zaměřují nejenom na demontáž řetězových houpaček a houpacích prvků, ale i na celkovou kontrolu dětských hřišť na území Městského obvodu Plzeň 3.

Plzeň 3: Dětským hřištím v centrálním obvodu končí sezóna
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Demontované houpací prvky budou v zimním období uskladněny a provede se jejich údržba. V případě potřeby dojde k výměně řetězů, sedáků a ok.

„V polovině listopadu byly ukončeny kontroly detektorem kovů na všech pískovištích a dopadových plochách. V prvním prosincovém týdnu pak bude provedena certifikovaným technikem poslední odborně technická kontrola hřišť a sportovišť“, informuje David Procházka, místostarosta plzeňského centrálního obvodu.

Návratu houpaček a houpacích prvků na dětská hřiště se dočkáme opět na jaře, kdy začne jejich montáž a zároveň také pravidelná kontrola detektorem kovů. Vše bude záviset na aktuálním počasí, nicméně v březnu příštího roku bude provedena první odborně technická prohlídka s kontrolou všech hracích a sportovních prvků.

„I když si v zimním období děti na hřištích nehrají, provozní řády dětských hřišť jsou celoročně platné a touto cestou bych chtěl požádat o jejich dodržování“, dodává David Procházka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…