Plzeň: Na Rychtářce je možné platit Plzeňskou kartou

16.01.2012 7:25

Díky rozšíření služeb mohou Plzeňskou kartu nově uplatnit i zákazníci parkovacího domu Rychtářka. Kartu zde mohou využít pro jednorázové parkování i jako identifikátor držitele předplatného dlouhodobého stání.

Plzeň: Na Rychtářce je možné platit Plzeňskou kartou
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Parkující návštěvník může svoji Plzeňskou kartu použít jako plnohodnotnou náhradu parkovacího lístku. Už při vjezdu do parkovacího domu stačí pouze ke čtečce přiložit kartu, která se od té chvíle stává parkovacím lístkem. Slouží tedy například jako vstupní karta při návratu do objektu parkovacího domu. Hlavní výhodou je možnost při odjezdu hradit parkovné prostřednictvím elektronické peněženky, která umožňuje platit na čtečce ve výjezdovém stojanu. Zákazník tak nemusí vyřizovat platbu na pokladně.

Novou službu mohou využít i držitelé Plzeňské karty, kteří ji mají integrovanou ve svém mobilním telefonu. Ti na místo karty ke čtečkám parkovacího systému přikládají telefonní přístroj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…