Plzeň opět pořádá vánoční zájezdy do Regensburgu

14.11.2017 17:32

Město Plzeň pořádá 9. a 16. prosince 2017 zájezd na vánoční trhy do Regensburgu. Na každý termín budou vypraveny dva autobusy. Prodej jízdenek a místenek pro jednodenní zájezd spustí Turistické informační centrum města Plzně v pondělí 20. listopadu od 9 hodin.

Plzeň opět pořádá vánoční zájezdy do Regensburgu
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Prostřednictvím Plzeňské vstupenky si klient může zarezervovat maximálně dvě vstupenky pro dospělého a dvě vstupenky pro děti do 15 let na jeden nákup. Rezervace je platná pouze jeden den. Jízdenku a místenku si pak v době platnosti rezervace vyzvedne a zaplatí v infocentru. Vstupenky si může zájemce pořídit také osobně v infocentru, kde si přímo zakoupí jízdenku s místenkou. Cena je pro dospělého 150 korun, pro dítě do 15 let 50 korun. Součástí návštěvy Regensburgu je komentovaná prohlídka historických pamětihodností města s výkladem v českém jazyce. Odjezd do Regensburgu bude v 9 hodin z parkoviště Na Rychtářce, z Regensburgu se bude odjíždět v 17 hodin.

Ve stejných termínech vypraví město Regensburg vždy dva autobusy do Plzně. Po příjezdu budou čekat návštěvníky kostýmované adventní prohlídky historické části krajské metropole.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…