Plzeň získala Cenu za inovaci ve veřejné správě za rok 2011

01.03.2012 20:48

Cenu Ministerstva vnitra ČR za inovaci převzali v úterý 28. února v pražském Obecním domě při příležitosti 8. Národní konference kvality radní pro oblast sociálních věcí a záležitostí Jiří Kuthan a tajemnice magistrátu Dagmar Škubalová.

Plzeň získala Cenu za inovaci ve veřejné správě za rok 2011
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Odbor sociálních služeb ji obdržel za unikátní kontrolní program „Monitorovací systém sociálních služeb“, který umožňuje získat informace o potřebnosti kapacity dané služby, spokojenosti klientů s jejím poskytováním a zejména vzájemné porovnávání poskytovatelů mezi sebou a v čase ve vztahu k hospodářskému využití poskytnutých prostředků.

Město Plzeň nebodovalo v soutěži Ministerstva vnitra poprvé. V roce 2005 získalo stříbrný stupeň za uplatnění modelu CAF, který je nástrojem řízení kvality vytvořeným speciálně pro podmínky organizací veřejného sektoru a v roce následujícím si odneslo bronzový stupeň za komunitní plánování sociálních služeb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: plzen.eu

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

16:31 Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

Město Litoměřice se dlouhodobě snaží udržovat rozsáhlou síť poskytovatelů veřejných, sociálních a do…