Plzeňský centrální obvod obhájil certifikát systému managementu kvality

20.10.2017 6:33

V říjnu 2017 se podařilo Úřadu městského obvodu Plzeň 3 získat opětovně certifikát systému managementu kvality. Tento certifikát je dokladem, že systém zajišťování kvality na úřadu je v souladu s normou kvality ISO 9001:2008.

Plzeňský centrální obvod obhájil certifikát systému managementu kvality
Foto: Libor Sváček, archiv MCU.cz
Popisek: Plzeň

Jelikož původní certifikace úřadu měla platnost na 3 roky a zároveň byla vydána nová norma ISO, čekal ÚMO Plzeň 3 v září letošního roku úkol - nejen certifikát obhájit a získat jeho prodloužení na tři roky, ale zároveň systém managementu přizpůsobit novému znění normy ISO 9001:2015.

Koncem září tedy proběhl na úřadě recertifikační audit prováděný firmou URS Praha s.r.o. Auditoři se věnovali nejen systému řízení kvality samotnému, ale navštívili také zaměstnance na jejich pracovištích a zkontrolovali, zda jsou na jednotlivých odborech řádně vedené příslušné agendy.

Výsledky auditu ukázaly, že certifikát systému managementu kvality může být ÚMO Plzeň 3 ponechán i na další období. Vedení centrálního obvodu si tak mohlo převzít potvrzení osvědčení kvality, a to v oboru „Všeobecné činnosti státní správy a samosprávy“.

„Jsem rád, že se našemu úřadu podařilo obhájit vydobytou pozici a věřím, že se nám bude dařit udržovat nastavenou laťku kvality i nadále,“ říká starosta Radislav Neubauer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…