Podpořte Frýdek-Místek v zápisu do České knihy rekordů

20.08.2014 17:53

Již tuto sobotu 23. srpna 2014 se uskuteční VI. ročník akce Beskydské rekordy s podnázvem „Šlape to!“. A abyste přišli na náměstí připraveni, představíme vám nyní pravidla celého rekordu.

Podpořte Frýdek-Místek v zápisu do České knihy rekordů
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Cílem celodenního zápolení bude zapsat opět po roce statutární město Frýdek-Místek do České knihy rekordů. A co pro to musíte udělat vy? Přijít na náměstí Svobody v Místku v sobotu 23. srpna 2014 v době od 9.00 hodin do 21.00 hodin, poté se zaregistrovat u organizátora ve stánku s označením registrace. Registrovaný účastník pak přestoupí k místu, kde bude probíhat rekord. Každý účastník pojede na stacionárním kole v časovém limitu 1 minuty a svými metry přispěje k celkové délce trasy, jejíž výsledek bude kromě počtu zúčastněných a celkového času trvání zapsán do České knihy rekordů. Na platný pokus bude dohlížet po celou dobu soutěže komisař z Agentury Dobrý den.

A jelikož letos již pivo pít nebudeme, mohou se do rekordu zapojit i děti od 6 let. Horní věková hranice stanovena není, uvítáme každého, kdo bude chtít podpořit město Frýdek-Místek v zápisu do České knihy rekordů.

Zároveň se pokusíme překonat i slovenské město Turzovku, kde stejný rekord uskutečnili v roce 2009, kdy se do 12 hodinové jízdy zapojilo 762 účastníků, kteří najeli celkem 257 km.

Akce Beskydské rekordy se koná pod záštitou primátora Mgr. Michala Pobuckého, Dis. a organizuje ji Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o.  za finanční podpory statutárního města Frýdku-Místku a Moravskoslezského kraje.

Další informace hledejte na webových portálech www.beskydskerekordy.cz, www.beskydy.com a také na Facebooku Beskydského informačního centra Frýdek-Místek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…