Polička: Změna na pozici místostarosty

30.12.2016 17:49

Z rodinných důvodů požádala k 1. 1. 2017 Zastupitelstvo města Polička o uvolnění z funkce dosavadní místostarostka Marie Kučerová. Zastupitelstvo města zvolilo na svém zasedání ve čtvrtek 8. 12. 2016 místostarostou Bc. Antonína Kadlece. Jménem celého zastupitelstva poděkoval Marii Kučerové starosta města Jaroslav Martinů.

Polička: Změna na pozici místostarosty
Foto: wikipedia
Popisek: Polička.

Marie Kučerová pracovala od roku 2006 jako neuvolněná členka rady města a od roku 2010 vykonávala funkci místostarostky. Po své rezignaci na místostarostku města zůstává členkou městského zastupitelstva.

"Touto cestou děkuji Vám, milí spoluobčané, za podporu a vstřícnost. Zároveň děkuji za spolupráci všem, se kterými jsem se pracovně setkávala. Děkuji za vše hezké, ale i obtížné, tak jak to každodenní život přináší. Velmi přivítám zapojení mladých, zodpovědných a odvážných lidí do práce pro město Polička. Budu jim držet palce a podporovat je. Věřím, že něco po sobě zanechávám a něco si odnáším s sebou. Přeji vše dobré, "uvádí Marie Kučerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…