Poslankyně Jana Fischerová navštívila Třebíč

15.03.2014 8:22

V pátek 14. března přijela na návštěvu Třebíče členka Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jana Fischerová (ODS).

Poslankyně Jana Fischerová navštívila Třebíč
Foto: ods.cz
Popisek: Poslankyně za ODS Jana Fischerová

Paní poslankyně se setkala se starostou Pavlem Heřmanem, místostarosty Pavlem Pacalem a Marií Černou a tajemnicí městského úřadu Simeonou Zikmundovou. Přijetí na radnici byli za oblastní sdružení Občanské demokratické strany přítomni Vítězslav Jonáš, Martin Hladík, Martina Bártová a Miloš Šťastný. Účastníci schůzky se bavili o aktuálních záležitostech Třebíče, regionu i měst obecně. Jako bývalé starostce Havlíčkova Brodu je poslankyni Janě Fischerové komunální problematika velmi blízká.

Představitelé radnice hovořili s paní poslankyní a hosty mimo jiné o situaci v třebíčské nemocnici. Diskutovalo se také o zákonu o zadávání veřejných zakázek, jehož současná podoba způsobuje obcím a městům značné problémy. Jedním z probíraných témat byla také kvalita výkonu státní správy obcemi. Při přípravě nových zákonů nabídli třebíčští politikové poslankyni Janě Fischerové možnost konzultací a doporučení z praxe městského úřadu. Odpoledne si pak paní poslankyně prohlédla starší i novou část sportovní areálu Laguna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: trebic.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…