Prachatice: Rodinka opět pracuje s klienty

09.11.2018 13:49

Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi od listopadu přijímá nové klienty a obnovuje svou činnost.

Prachatice: Rodinka opět pracuje s klienty
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

V Rodince se potkáte se „staronovou“ sociální pracovnicí a realizátorkou Justýnou Wimmerovou. Ta nabízí pomocnou ruku všem rodinám, které ji mohou potřebovat.

„V současné době můžeme začít spolupracovat s novými i bývalými klienty. Kapacita je omezená, takže kdo dřív přijde, ten dřív mele,“ konstatuje s úsměvem realizátorka zařízení Justýna.

Do konce roku 2018 zůstane otevírací doba Rodinky omezena na dva dny v týdnu od osmi do šestnácti hodin. Po dohodě s pracovnicí je možné se domluvit i na jiném termínu.

„Připomínám, že Rodinka je hlavně terénní služba, takže nejsme vždy k zastižení v kanceláři. Proto je vhodné, aby nás případní zájemci kontaktovali na mobilní telefon nebo e-mail a domluvili si schůzku. Stačí nás prozvonit a zavoláme zpět,“ upozorňuje sociální pracovnice Justýna.

Sociálně aktivizační služba pro rodiny s dětmi poskytuje rodinám sociální poradenství, pomáhá s hledáním vhodného zaměstnání a bydlení, nabízí radu a podporu při výchově dětí, doprovází rodiče i děti v náročných životních situacích a tak podporuje rodinu a její správnou funkci za jakékoli situace.

Pro Více informací neváhejte kontaktovat pracovnici SASRD Rodinka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…